Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Ingen varer i kurven.

Min baby sover uroligt, det er noget jeg tit hører fra forældre. Min baby kommer med mange lyde, sparker med benene og armene går som trommestikker. Min baby vækker ikke bare sig selv, men også alle andre der sover i nærheden.

 

 

Læs mere eller besøg shoppen og

 

 

På eget værelse

Da jeg blev mor, var jeg overrasket over hvor sensitiv jeg blev over for lyde – jeg vågnede ved den mindste lyd. Så jeg fulgte den anbefalede 6 måneders alder for hvornår mine 4 børn kom på eget værelse for at sove. Det skyldes, at i den alder sover babyer mere uroligt, de har det med at småklynke i søvne og baske med arme og ben.

Jeg synes dog ikke, at det med at sove på eget værelse gik lige så godt som jeg havde ønsket. Der skete ofte det, at jeg lå og bekymrede mig om dynen nu var sparket af eller var kommet op over hovedet. Så det endte med, at jeg i stedet for bare lige at kigge efter om dynen var på, nu skulle rejse mig og gå frem og tilbage. De gange hvor jeg ikke havde fået lagt dynen på igen, vågnede mine børn af sig selv, da de lå og frøs. Det er først omkring 6 års alderen, at børn selv kan finde ud af at tage dynen på selv. Så hold da helt op, det ville blive en lang periode at skulle løbe frem og tilbage.

 

 

 

 

Svært ved at falde i søvn

Mine børn havde svært ved selv at falde i søvn, og havde flere opvågninger i løbet af natten. Desuden vågnede de tidligere efter at være kommet på eget værelse. Jeg fornemmede, at de manglede den varme og tryghed der var ved at sove sammen. Deres dyne var ikke til megen hjælp, da den var let og for det meste røg af grundet urolig søvn.

 

 

Voksi-posen

Mine to første børn er fra den tid hvor Voksi-posen kom frem, og den var et must-have for de fleste forældre. Jeg var også selv meget glad for Voksi-posen specielt indtil 6 måneders alderen. Her kunne den bruges som lift, og mine børn kunne godt lide at have armene ned langs kroppen og blive svøbt. Det var lidt anderledes efter de 6 måneder, her ville de ikke længere have armene ned langs kroppen. Så nu krævede det, at jeg også købte en jakke for at de ikke blev kolde på skuldre og bryst. Derudover vil de i den alder gerne op og sidde – så det var nødvendigt med en jakke sammen med Voksi-posen.

Når mine børn skulle puttes indenfor ønskede jeg ligeledes at de kunne svøbes i noget som kunne blive på hele natten. Jeg forsøgte mig derfor atter med Voksi-posen, men den var alt for varm og sad alt for tæt til kroppen til at mine børn kunne vende og dreje sig.

 

 

Mit tredje barn

 

 

Da jeg fik mit tredje barn, Sarah, var jeg fast besluttet på, at det natteroderi skulle være slut. Jeg havde arbejdet som grafiker i mange år, samt syet meget tøj til mine børn. Så jeg havde en del erfaring med form og udtryk, og gik i gang med at designe min egen babydyne, som skulle kunne blive på hele natten. Med den viden jeg havde opnået ud fra mine egne børn, var jeg bevidst om at det skulle være en slags “dyne” hvor der var plads til bevægelse. Tillige skulle den kunne dække bryst og skuldre, og være med ærmer, så mine børn kunne få armene op over hovedet uden armene blev kolde, en stilling de elsker at ligge at sove i. Jeg ved ikke med dig, men jeg selv ligger også altid med dynen trykket godt op om armene – og vågner hvis de bliver kolde. Så jeg tænkte at det samme måtte gælde for mine børn.

 

 

Sov igennem første nat

Efter en del forsøg blev den nye babydyne til min store glæde færdig! Og da den ikke mindede om en babydyne, men mere om en jakke som går ud i en pose, valgte jeg at kalde denne nye babydyne for en DreamBag babysovepose. Denne nye DreamBag babysovepose må have hjulpet Sarah med at føle tryghed. Og jeg tænker at tyngden i soveposen må have givet hende en følelse af at føle sig omsluttet og tryg. Allerede efter den første nat kunne jeg slippe for at sige min baby sover uroligt, min baby har mange opvågninger eller min baby vågner alt for tidligt. Sarah sov igennem den første nat hun havde DreamBag soveposen på, det var bare SÅ fantastisk!

Jeg var jo spændt på om dette bare var et tilfælde, men det viste sig, at Sarah sov så meget bedre med soveposen, så jeg behøvede ikke længere at bekymre mig. Det var virkelig skønt at få sin nattesøvn tilbage!

Det var jo ikke muligt at spørge Sarah om hvad der præcist gjorde, at hun nu sov bedre. Men det skulle heldigvis vise sig, at det ikke bare var Sarah, der sov bedre. På DreamBags Facebook side samt på Trustpilot, er der mange andre forældre der også fortæller, at de oplever at deres børn sover bedre i en DramBag sovepose.

 

 

 

 

Kan en DreamBag sovepose hjælpe jeres familie?

En spørgeskemaundersøgelse blandt DreamBags kunder viser, at hele 87% af familierne har fået forbedret deres søvn ved at anvende Dreambag soveposen. Så sandsynligheden for, at DreamBag soveposen også kan hjælpe jer, er stor. Hvis du er i tvivl om en DreamBag er noget for jer, har du mulighed for at prøve soveposen i 30 dage

 

 

Du kan finde jeres sovepose her:

 

 

Ingen kommentarer

LEAVE A COMMENT

12 − 3 =