Baby sparker dynen af!

DreamBag sovepose til baby

Er du også træt af at lægge dynen på igen og igen? Med en sovepose fra DreamBag behøver du ikke bekymre dig om baby sparker dynen af. Soveposen omslutter barnet og har en beroligende effekt ligesom en forælders blide hånd på brystet.

Da jeg blev mor for første gang, bekymrede jeg mig meget om min datter Emilie fik sparket dynen af og lå og blev afkølet. Det er min overbevisning, at babyer ikke sparker dynen af fordi de ikke ønsker at have den på, men forbi babyer bevæger sig så meget at dynen falder af, når de sparker med benene og mosler rundt. En baby er ikke selv i stand til at tage dynen på, og det er faktisk først når barnet er omkring 6 år, at de forstår at gøre det.

Ikke normalt at bruge en sovepose.

Da mine første 2 børn kom til verden var der ikke normalt at bruge soveposer til sine børn. Jeg forsøgte mig med forskellige idéer til at få dynen til at blive på, men der var ikke rigtig noget som virkede, og det endte med dårlig søvn for mig, da jeg vågnede mange gange for at se om dynen var faldet af. Og ellers vågnede Emilie og Malte selv, fordi de var blevet afkølede i løbet af natten. Jeg fandt aldrig en optimal løsning, trods mange kreative idéer.

Da jeg fik mit tredje barn Sarah, var jeg meget opsat på at finde en løsning på dyneproblematikken, da jeg ikke ønskede at gå igennem så lang en periode uden sammenhængende søvn endnu en gang.

Jeg fandt ud af, at i vores nabolande England og Tyskland, er det almindeligt at bruge soveposer til børn, og rent faktisk er det i Tyskland ikke anbefalet at bruge dyner til små børn. Dette skyldes risikoen for vuggedød i tilfælde af, at babyen sparker dynen op over hovedet.

Jeg lånte en sovepose, men jeg var ikke tilfreds med den. Den var isoleret med polyester og jeg er ikke tilhænger af, at mine børn skal sove i plastmateriale. Derudover var der ikke ærmer i soveposen. Jeg ved ikke med dig, men jeg har altid mine arme puttet langt ned under dynen og jeg har det med at vågne hvis jeg bliver kold på armene, så jeg tænker at et barn må have det på samme måde.

Jeg besluttede at det kunne gøres bedre…

SOVEPOSEN SKULLE HAVE:
• tyngde som giver følelse af at være svøbt/holdt
• god bevægelsesfrihed som giver babyen mulighed for med alderen at kunne komme om på
maven og op på sine knæ eller op at stå
• god temperatur
• noget hun skulle kunne vokse i
• mulighed for at jeg kunne amme, uden hun blev kold og nemt kunne flytte på hende uden trygheden forsvandt
• et aftageligt betræk som nemt skulle kunne vaskes.
• aftagelige ærmer, vanter og hætte, hvilket gør den optimal til brug ude og inde, og
som ikke kræver investering i en masse andet udstyr.
• Ingen plastmaterialer, kun naturlige åndbare materialer (undtaget er lynlåsen)
• være uden farlig kemi.
• kvalitet, design og funktionalitet skulle være i top.

Alt dette lykkedes i én sovepose!

Men det skulle vise sig at det ikke ”kun” var en hjælp for at undgå at dynen blev sparket af.  Soveposen har fantastiske sidegevinster. Hvis du er interesseret i at høre om hvordan DreamBag soveposen har hjulpet mange familier til bedre søvn, så kan du læse mere på denne side: Sidegevinster

DreamBag babysovepose fyld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på op til 1.000 kr.