Blog:

DreamBag & søvn

Søvn er faktisk en forudsætning for, at man kan fungere.

Til forældre – om små børn og søvn 

Lavender DreamBag

DreamBag & Søvn

Søvn er faktisk en forudsætning for, at vi kan fungere
Til forældre - om små børn og søvn

OM SKRIBENTEN

Her på bloggen kan du læse blogindlæg om de emner der rører sig, når man er en familie med børn. Jeg er mor til 4 skønne børn i alderen 4 til 17 år, og gift med Michael.

Jeg er ikke psykolog, men har gennem årene fået en del erfaring og forståelse for børns følelser og behov. Disse refleksioner vil jeg gerne dele, måske kan du bruge dem til noget i dit eget liv.

Du er velkommen til at kommentere, dog er det et krav, at du holder den gode og sobre tone og husk at ethvert indlæg alene er udtryk for min egen holdning.

Seneste indlæg

Baby sparker dynen af

Er du også træt af at lægge dynen på igen og igen? Med en sovepose fra DreamBag behøver du ikke bekymre dig om baby sparker dynen af. Soveposen omslutter barnet og har en beroligende effekt ligesom en forælders blide hånd på brystet. Da jeg blev mor for første gang,...

Baby sover uroligt – hvad kan du gøre?

Min baby sover uroligt, det er noget jeg tit hører fra forældre. Min baby kommer med mange lyde, sparker med benene og armene går som trommestikker. Min baby vækker ikke bare sig selv, men også alle andre der sover i nærheden. Da jeg blev mor, var jeg overrasket over...