Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

By Falkenberg ApS
CVR: 36987596
Bindesbøllsvej 9
2920 Charlottenlund
Telefon: 28735222
Email: kundeservice@dreambag.dk

SÅDANNE HANDLER DU

Bestilling

>Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusiv moms.

For at handle på DreamBag.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort.

Ved bestilling udfyldes de relevante felter med personoplysninger og betalingsmetode. Husk at sætte kryds i feltet ”Accepter vilkår og betingelser”. Herefter vælges leveringmetode. Købet er gennemført, når der er trykket på ”bestil og betal”. Det er muligt at rette i indholdet i ”indkøbskurven” helt frem til bestillingstidspunktet.

Betaling

Hos DreamBag kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, PayPal, ViaBill og Mobilepay.

Beløbet bliver trukket på din konto, når varerne afsendes fra DreamBag. Der kan kun trækkes det beløb, du har angivet (eller mindre). Og beløbet kan kun trækkes én gang.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt
Hvilke forsendelsesmuligheder er der?

  • GLS & Postnord Pakkeshop: 50 kr.
  • GLS & Postnord Levering til hjemmeadresse: 80 kr.
  • Afhentning hos DreamBag i Ordrup: GRATIS.

Kan jeg selv afhente min dreambag?

Ja! Det er gratis at afhente bestilte varer hos DreamBag, Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund. Skriv til kundeservice@dreambag.dk for at aftale afhentning.

Sendes dreambag til lande uden for Danmark?

Ja!

DreamBag sender til:

Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grønland, Holland, Irland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Norge, Polen, Rumænien, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig og USA.

Hvis du ønsker at få DreamBag sendt til et land, der ikke er på listen over leveringslande, så tag venligst kontakt til kundeservice.

Vi afsender varerne hurtigst muligt efter bestilling til levering indenfor 1-2 døgn.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@dreambag.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, ved ikke at være i samme stand som ved afsendelse eller det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. En vare kan med andre ord være taget i brug, hvis den er brugt ud over hvad der svarer til almindelig afprøvning i en fysisk butik. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du vil sende DreamBag retur, anbefaler vi at du

  • Folder den på midten
  • Sender den i samme emballage, som den blev leveret i

DreamBag må ikke krølles eller rulles stramt sammen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage inden for 5 hverdage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returadresse

DreamBag By Falkenberg ved Elisabeth Falkenberg
Bindesbøllsvej 9
2920 Charlottenlund

Returlabel

Det er også muligt at købe returlabel klik her

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Husk at gemme Track & Trace-nummeret som dokumentation for, at pakken er afsendt til DreamBag.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  Reklamationsretten gælder ikke skader eller slitage, som er opstået på baggrund af uhensigtsmæssig brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang

Har du spørgsmål til DreamBag, er vi altid klar til at give råd og vejledning på kundeservice@dreambag.dk eller +45 2873 5222.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os i første omgang. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos By Falkenberg ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på dreambag.dk er By Falkenberg ApS .

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@dreambag.dk.

Standardfortrydningsformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Klik her for at åbne PDF:
Standardfortrydelsesformular