Histroien bag Dreambag

DreamBag soveposen har hjulpet børnefamilier til bedre søvn siden 2012

Jeg hedder Elisabeth Falkenberg. Jeg er stifter af DreamBag og mor til fire børn. Jeg udviklede DreamBag i 2012, da mine børn var små.

Jeg blev ofte vækket om natten, fordi et eller flere børn havde sparket dynen af og var blevet kolde. Gradvist blev mine nætter ødelagt, og jeg længtes både efter søvn og overskud til at være sammen som familie.

Jeg havde brug for en funktionel sovepose, som ikke kunne sparkes af, og som samtidig kunne give børnene ro og holde dem varme inde og ude. Resultatet blev DreamBag!

Bedre søvn

DreamBag står for kvalitet, dansk design og bedre søvn.

Soveposen har en beroligende effekt – som tyngden af en forælders blide hånd på brystet. Den omslutter barnet og giver en følelse af tryghed og nærhed. DreamBag kan ikke sparkes af, og den forhindrer derfor barnet i at vågne, fordi det er blevet afkølet.

DreamBag hjalp mine egne børn til en hverdag med god søvn, og soveposen bragte overskud ind i vores familie på seks. DreamBag har alle de kvaliteter, jeg ledte efter i en sovepose. Derfor er jeg naturligvis vanvittigt stolt af at kunne sige, at vi i DreamBag sikrer ”bedre søvn til hele familien”.

– Elisabeth Falkenberg, stifter af DreamBag

Design & kvalitet

Hos DreamBag er kvalitet og funktionalitet altafgørende. Vores soveposer er smukke at se på, lækre at røre ved, uden farlig kemi og praktiske i brug.

DreamBag fås i tre størrelser, som passer til børn fra 6 måneder til 6 år. Soveposen kan bruges ude og inde, med eller uden ærmer. I 2019 præsenterede vi også DreamBag i en model med aftagelige vanter og hætte. Betrækket kan nemt lynes af soveposen og lægges i vaskemaskinen.

Alle betræk er produceret i GOTS-certificeret eller OEKO-TEX 100 bomuld, og soveposen fås med naturligt uldfyld eller dunfyld med 90 procent gåsedun.

HOS DREAMBAG ER KVALITET OG FUNKTIONALITET ALTAFGØRENDE. VORES SOVEPOSER ER SMUKKE AT SE PÅ, LÆKRE AT RØRE VED, UDEN FARLIG KEMI OG PRAKTISKE I BRUG.