Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us
  • Ingen varer i kurven.

Jeg hedder Elisabeth Falkenberg. Jeg er stifter af DreamBag og mor til fire børn. Jeg udviklede DreamBag i 2012, da mine børn var små.

Jeg blev ofte vækket om natten, fordi et eller flere børn havde sparket dynen af og var blevet kolde. Gradvist blev mine nætter ødelagt, og jeg længtes både efter søvn og overskud til at være sammen som familie.

Jeg havde brug for en funktionel sovepose, som ikke kunne sparkes af, og som samtidig kunne give børnene ro og holde dem varme inde og ude. Resultatet blev DreamBag!

DreamBag står for kvalitet, dansk design og bedre søvn.

Soveposen har en beroligende effekt – som tyngden af en forælders blide hånd på brystet. Den omslutter barnet og giver en følelse af tryghed og nærhed. DreamBag kan ikke sparkes af, og den forhindrer derfor barnet i at vågne, fordi det er blevet afkølet.

DreamBag hjalp mine egne børn til en hverdag med god søvn, og soveposen bragte overskud ind i vores familie på seks. DreamBag har alle de kvaliteter, jeg ledte efter i en sovepose. Derfor er jeg naturligvis vanvittigt stolt af at kunne sige, at vi i DreamBag sikrer ”bedre søvn til hele familien”.

– Elisabeth Falkenberg, stifter af DreamBag

Hos DreamBag er kvalitet og funktionalitet altafgørende. Vores soveposer er smukke at se på, lækre at røre ved, uden farlig kemi og praktiske i brug.

DreamBag fås i tre størrelser, som passer til børn fra 6 måneder til 6 år. Soveposen kan bruges ude og inde, med eller uden ærmer. Og som noget nyt præsenterer vi fra 2019 også DreamBag i en model med aftagelige vanter og hætte. Betrækket kan nemt lynes af soveposen og lægges i vaskemaskinen.

Alle betræk er produceret i GOTS-certificeret eller OEKO-TEX 100 bomuld, og soveposen fås med naturligt uldfyld eller dunfyld med 90 procent gåsedun.

Pr. 1. Maj 2019 skiftede BabyBag navn til DreamBag. Kvaliteten og designet af soveposerne er den samme, og vi glæder os til at sikre bedre søvn til endnu flere familier.

Hos DreamBag er kvalitet og funktionalitet altafgørende. Vores soveposer er smukke at se på, lækre at røre ved, uden farlig kemi og praktiske i brug.

GOTS babysovepose Dreambag

Okoe Tex 100 DreamBag Babybag

Det siger andre forældre

Falder selv i søvn

DreamBag givet min søn den ro og tryghed han manglede for at kunne gå ind i søvnen - idag falder han selv i søvn i sengen på et par minutter.

Clara Dalsgaard

Bedste investering

At købe en dreambag har været en af de bedste investeringer vi har gjort os til vores datter! Årsagen var, at hun sparkede dynen af, og det er vi ude over nu. Som bonus har vi fået et barn som falder hurtigere i søvn og sover meget roligere om natten…

Linda-Sophia Danielsen

Falder nemmere til ro

Soveposen er så fin og i høj kvalitet! Posen gør, at min søn har nemmere ved at falde til ro og sover bedre, fordi han ikke kan fare rundt i sengen på samme måde…

Carina Bækgaard Melgaard