Ofte stillede spørgsmål

Her på denne side kan du måske finde svar på ofte stillede spørgsmål. Har du ikke fundet svar, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice. 

INDEN DU KØBER EN DREAMBAG

Blank denne sørger for de er lukkede

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvad er en dreambag?
En DreamBag er en sovepose til børn fra 6 måneder til 6 år.

DreamBag består af:

• En vinter-sovepose (i uld eller dun) eller en sommer-sovepose (i uld)
• Aftageligt betræk i design efter eget valg
• Aftagelige ærmer, vanter og hætte
Soveposen fås i en sommer- og en vintermodel.

Vinterfyldet er tempereret til anvendelse indedørs i perioden fra ca. september til april. Ved brug af vinterfyld udenfor, skal der evt. suppleres med ekstra tøj eller tæppe/dyne.

• Vintersoveposen fås med uld- eller gåsedun til søvn inde og ude fra ca. september til april.
• Sommersoveposen er i helt tynd uld og velegnet til søvn inde og ude i fra ca. maj til august .
Betrækket er i 100% bomuld i GOTS certificeret eller OEKO-TEX 100.

Se specifikationer under hvert enkelt produkt.

Ærmerne er isoleret med Thinsulate, et tyndt isoleringsmateriale, der kan holde på varmen ned til minus 10 grader, og som samtidig tillader huden at ånde.

Lynlåsene er OEKO-TEX 100 certificeret. De er fri for nikkel, bly og tungmetaller.

Hvad kan en dreambag?

DreamBag er en kvalitets-sovepose i dansk design. Den forhindrer børn i at få dynen over hovedet eller sparker dynen af og dermed blive afkølet.

Hos DreamBag oplever vi desuden, at kunderne melder om en eller flere af følgende sidegevinster ved en DreamBag sovepose:

  • Barnet falder hurtigere i søvn
  • Barnet får en roligere søvn
  • Barnet har færre opvågninger
  • Barnet sover længere
  • Barnet sover igennem hele natten
  • Barnet har færre sygedage

DreamBag har udtag til sele, så den kan også bruges som kørepose på køreture i klapvogn og barnevogn.

PRØVEPERIODE
DreamBag er udviklet for, at den skal blive på hele natten og det garanterer vi 100%. 

Vi oplever meget stor tilfredshed med vores soveposer, og hører at rigtig mange forældre oplever positive sidegevinster hos deres barn ved brugen af DreamBag, så som lettere ved at falde i søvn, roligere søvn, færre opvågninger, mv. Vi kan dog ikke garantere, at alle får glæde af sidegevinsterne, da hvert barn er individuelt.

I 2019 kørte vi i et halvt år med en prøveperiode, da vi ønskede at undersøge tilfredshedsgraden med DreamBag. Det viste sig, at 90% af kunderne ønskede at beholde deres DreamBag. Med en så stor tilfredshedsgrad, har vi valgt ikke at tilbyde en prøveperiode for vores produkt.

Her gælder de almindelige handelsbetingelser.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.
Blank - sørge for de er lukkede
denne sørger for at accordions ikke er åbne by default
Hvilken størrelse skal du vælge?

DreamBag-soveposen findes i tre størrelser: størrelse 1, 2 og 3.

Barnets hals og hoved skal ikke måles med i barnets højde

Størrelse 1 passer et barn fra ca. 6 måneder til 2,5 år eller 65 til 93 cm. Soveposen er 100 cm lang fra skulder til bund og halsåbningen er 39 cm.

Størrelse 2 passer et barn fra ca. 2,5 til 4 år eller 93 til 115 cm. Soveposen er 135 cm lang fra skulder til bund og halsåbningen er xx cm.

Størrelse 3 passer et barn fra ca. 4 til 6 år eller 115 til 135 cm. Soveposen er 155 cm lang fra skulder til bund og halsåbningen er xx cm.

Barnets hals og hoved skal ikke måles med i barnets højde

Skal soveposen være med uld- eller dunfyld?

Hvad enten du vælger vinteruld og gåsedun, holder det barnet varmt lige godt. Det er derfor en smagssag, hvilken type fyld man er til. Begge typer vinterfyld er bløde, luftige og vamsede, ganske som en almindelig dyne.

Dog er ulden optimal, hvis du har et barn som har tendens til at blive meget varm. Uld giver i højere grad huden mulighed for at ånde, og transporterer effektivt fugten væk fra huden, uden at uldstoffet føles fugtigt.

Både uld- og dunfyldet er udviklet til anvendelse inde, såvel som ude – ved udebrug kan der suppleres med ekstra tøj og/eller dyne.

Ved søvn indenfor om vinteren, anbefaler vi at putte dit barn i en langærmet bodystocking uden ben eller i en langærmet bluse. Mange børn sover bedre, hvis ærmerne også er påsat soveposen.

Luft gerne godt ud i rummet inden nattesøvn, og lad gerne vinduet stå på klem resten af natten.

Ved søvn udenfor om vinteren, anbefaler vi at barnet sover i tøj, der dækker arme, ben og fødder, fx en ulddragt eller uldundertøj, og at der fx lægges et tæppe/dyne over soveposen.

———-

Vintersoveposen i uld: 100% uld fra England. Soveposen er blød, luftig og vamset, ganske som en almindelig dyne, og kan både bruges til søvn inde og ude.

Betrækket er i 100% bomuld og er enten GOTS-certificeret eller OEKO-TEX 100. Hvilket betyder, at det er uden farlig kemi.

TOG værdi*: 3,5  velegnet til vinter, forår og efterår med en værelsestemperatur mellem 15- 18 grader.

————-

Vintersoveposen i dun: Produceres i Tyskland af 90% gåsedun og 10% fjer. Den har samme bløde og luftige tekstur som en almindelig dyne og kan både bruges til søvn inde og ude.

TOG værdi*: 3,5  velegnet til vinter, forår og efterår med en værelsestemperatur mellem 15-18 grader.

———

Sommersoveposen i uld: Produceret i supertyndt 3 mm pladeuld. Velegnet til søvn inde og ude om sommeren.

TOG værdi*: 1,5  velegnet til sommer med en værelsestemperatur mellem 20-24 grader.

Ved højere temperaturer tages fyldet ud af betrækket, hvorefter kun betrækket anvendes.

———-

*Hvad er en TOG-værdi?
TOG-værdi er en måleenhed for isolationsværdien af tekstil. Jo højere TOG-værdien er, des højere er isolations- og varmeværdien for materialet. TOG værdierne går fra 0 til 4.

BRUG AF DREAMBAG

Blank denne sørger for de er lukkede

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Brug af DreamBag indenfor

Vi anbefaler at putte dit barn i en langærmet bodystocking uden ben eller i en langærmet bluse. Mange børn sover bedre, hvis de også har ærmerne påsat soveposen. Men eftersom ærmerne holder på varmen i soveposen, kan det for nogle børn blive for varmt. Det anbefales derfor i første omgang at tage ærmerne af soveposen, og hvis barnet får kolde arme, kan ærmerne lynes på igen.

En anden mulighed er at lyne ærmerne halvt på, hvilket vil skabe en udluftningskanal.

Hvis du har et barn der ofte er varmt, kan soveposen ligeledes lynes op i fodenden.
Husk at lufte godt ud i rummet inden nattesøvn, og lad evt. vinduet stå på klem resten af natten.

Vintersoveposen
Anbefalet rumtemperatur ved anvendelse af en DreamBag med vinterfyld, langærmet bluse/bodystocking og bare ben: 15 – 18°C

Betræk med vinterfyld uld eller dun: TOG: 3,5

Sommersoveposen 
Anbefalet rumtemperatur ved anvendelse af en DreamBag med sommerfyld, kort- eller langærmet bluse/bodystocking og bare ben: 20 – 24°C

Betræk med sommerfyld TOG: 1,5  

Ved højere temperaturer tages fyldet ud af betrækket og kun betrækket anvendes.

OBS: Lynlåsen i halsåbningen skal af sikkerhedsårsager altid være lynet til, når barnet sover. Barnet må ikke lades alene i en sovepose med åben hals-lynlås. Må ikke bruges i kombination med andet sengetøj

Brug af Dreambag udenfor

Ved temperaturer under 14 °C anbefales det at barnet udover en langærmet bluse/ bodystocking, også har bukser på. Barnets påklædning bør afspejle temperaturen udenfor. Jo koldere det er, jo mere tøj bør du iklæde barnet, og omvendt i varmt vejr.

Betrækket i størrelse 1 er udover aftagelige ærmer også udstyret med aftagelige vanter og hætte, som er praktisk i koldt vejr. Frem for at give barnet meget tøj på, kan det nogle gange være nemmere at regulere barnets temperatur i barnevognen ved at anvende et tæppe omkring soveposen. Husk at sikre dig, at tæppet ikke kan komme over hovedet på barnet.

I meget varmt vejr kan selve soveposefyldet tages ud af betrækket, så det kun er betrækket, der dækker barnet.

SELE
Det er muligt at anvende en barnevognssele til DreamBag soveposen. Til størrelse 1 er der mulighed for at anvende 2 type seler:

• 5-punkts selen kan anvendes inde under soveposen. Her skal de der til indrettede riller sprættes op.
• Barnevognsselen fra Tullsa, som sættes uden på soveposen. Kan købes her.

Barnevognsselen fra Tullsa kan også anvendes til Dreambag soveposen størrelse 2 og 3.

KAN DREAMBAG SPÆNDES FAST?

Ja! DreamBag har udtag til sele, så den kan også bruges som kørepose på køreture i klapvogn og barnevogn. Der er forberedt to huller i ”ryggen” af soveposen, som let kan sprættes op, så barnet kan spændes fast med en almindelig 5-punkts-sele, som anvendes INDE i soveposen. En 5-punkts-sele kan ikke bruges uden på en DreamBag. I klapvogn og barnevogn kan barnet også spændes fast med en klapvognssele, der sidder udenpå soveposen. Du kan købe en klapvognssele på dreambag.dk her

Blank - sørge for de er lukkede
denne sørger for at accordions ikke er åbne by default
KAN BARNET BEVÆGE SIG?

Ja! Der er god plads omkring barnets ben og hofter i en DreamBag. Barnet kan bevæge sig frit, og også rejse sig op. Barnet kan vende og dreje sig og rulle fra mave til ryg og omvendt. Det er også muligt for barnet at sove med numsen i vejret og benene inde under sig.

MIT BARN HAR FEBER – KAN JEG BRUGE DREAMBAG?

Nej. Hvis et barn har feber, er det vigtigt at barnet kan komme af med varmen. Derfor frarådes det, at feberramte børn sover i sovepose.

HVORDAN VASKER JEG DREAMBAG?

Alle betræk er produceret i 100% bomuld, som enten er GOTS-certificeret eller OEKO-TEX 100. Det betyder, at stofferne ikke indeholder skadelige kemikalier. Det skulle derfor ikke være nødvendigt at vaske DreamBag inden brug.

Når DreamBag skal vaskes, er vaskeanvisningen som følger:

Lyn betrækket af soveposen. Vend betræk og ærmer, vanter og hætte på vrangen inden vask for at bevare farvernes kvalitet. Luk alle lynlåse helt til.

Vinterfyld i uld: Uld er selvrensende, så det anbefales kun at maskinvaske uldfyldet, hvis det er absolut nødvendigt. Vask selve området under håndvarmt vand, eller vaske på 30 grader uldprogram eller skåneprogram med let centrifugering/400 omdrejninger. Uldfyldet indeholder lanolin, og det er derfor vigtigt at anvende uldsæbe, der bevarer lanolinens kvalitet og mængde i soveposen. DreamBag anbefaler, at man benytter kvalitetsuldsæbe, der forlænger uldens levetid.

Ulddynen kan med fordel hænges til luftning udenfor i fugtigt vejr eller frostvejr af og til for at sikre lanolinens kvalitet.
Må IKKE tørretumbles.

Vinterfyld i dun: Vask ved max 60 grader i uldsæbe. Det anbefales at tørretumble dunfyldet i minimum 100 minutter for at sikre dunenes fordeling inde i dynen. Ryst og luft dynen ofte. Må ikke bankes eller støvsuges.

Sommerfyld i uld: Sommerfyldet kan ikke vaskes i maskinen. Kan håndvaskes med uldsæbe. Det anbefales kun at håndvaske uldfyldet, hvis det er absolut nødvendigt. Må IKKE tørretumbles.

Betræk:, ærmer, vanter og hætte: Alle betræk og ærmer vanter og hætte kan vaskes ved 40 grader. Betræk, ærmer, vanter og hætte må IKKE tørretumbles, da de i så fald vil krympe.

FORSENDELSE

Blank denne sørger for de er lukkede

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

HVILKE FORSENDELSESMULIGHEDER ER DER?

GRATIS levering til pakkeshop i Danmark ved køb over 900 kroner
Grønland, Færøerne og Island GRATIS levering ved køb over 1.900 kroner)
Pakkeshop: 43 kr.
Levering til hjemmeadresse: 58 kr.
Afhentning hos DreamBag i Ordrup: GRATIS.

FRAGT TIL ANDRE LANDE I EU og UDENFOR EU:
GRATIS levering ved køb over:
Euro 250
Pound sterling 225
US dollar 280
DKK 1.900

KAN JEG SELV AFHENTE MIN DREAMBAG?
Ja! Det er gratis at afhente bestilte varer hos DreamBag, Bindesbøllsvej 9, 2920 Charlottenlund. Skriv til kundeservice@dreambag.dk for at aftale afhentning.
Blank - sørge for de er lukkede
denne sørger for at accordions ikke er åbne by default
SENDES DREAMBAG TIL LANDE UDENFOR DANMARK?
Ja!

DreamBag sender til

Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grønland, Holland, Irland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Norge, Polen, Rumænien, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig og USA.

Hvis du ønsker at få DreamBag sendt til et land, der ikke er på listen over leveringslande, så tag venligst kontakt til kundeservice.

Skal soveposen være med uld- eller dunfyld?

En DreamBag er en sovepose til børn fra 6 måneder til 6 år.

DreamBag består af:

• En vinter-sovepose (i uld eller dun) eller en sommer-sovepose (i uld)
• Aftageligt betræk i design efter eget valg
• Aftagelige ærmer, vanter og hætte
Soveposen fås i en sommer- og en vintermodel.

Vinterfyldet er tempereret til anvendelse indedørs i perioden fra ca. september til april/maj. Ved brug af vinterfyld udenfor, skal der evt. suppleres med ekstra tøj eller tæppe/dyne.

Vintersoveposen fås med uld- eller gåsedun til søvn inde og ude fra ca. september til april/maj.

Sommersoveposen er i helt tynd uld og velegnet til søvn inde og ude i fra ca. maj til august/september .
Betrækket er i 100% bomuld i GOTS certificeret eller OEKO-TEX 100.

Se specifikationer under hvert enkelt produkt.

Ærmerne er isoleret med Thinsulate, et tyndt isoleringsmateriale, der kan holde på varmen ned til minus 10 grader, og som samtidig tillader huden at ånde.

Lynlåsene er OEKO-TEX 100 certificeret. De er fri for nikkel, bly og tungmetaller.

JEG HAR IKKE FÅET SVAR PÅ MIT SPØRGSMÅL

Kontakt DreamBag på kundeservice@dreambag.dk eller +45 2873 5222