Anbefalinger

Jeg er utrolig stolte af alle de fine anbefalinger DreamBag får fra kunderne. Jeg brænder for at hjælpe børnefamilier til bedre søvn. Jeg ved hvor svært det er, at være den bedste version af sig selv uden også at få sin søvn. DreamBag var min redning og som du kan læse i anbefalingerne, så har DreamBag hjulpet rigtig mange familier til bedre søvn. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Læs mange flere anmeldelser på facebook, trustpilot & Google

Vi er så utrolige glade og tilfredse med vores DreamBag.
Vi har i flere måneder prøvet ALT for at få Frida (nu 17 måneder) til at sove bedre. At sove igennem var ikke engang noget vi turde at håbe på, bare lidt bedre nattesøvn. Vi prøvede alt, virkelig alt.
Til sidst endte det med 1-2 timer i egen seng (hvis vi var heldige måske 4 timer). Derefter migrerede far og Frida på sofaen og sov der resten af natten. Det var det eneste der fungerede.
Vi har aldrig brugt dyne men de soveposer vi havde fra storebror. Men lige præcis DreamBag skulle der til og ikke andet. Nu sover Frida trygt og varm igennem og vågner veludhvilet og glad hver morgen.
Anna Gadow

Vi er simpelthen så glade for vores dreambag. Vi er gået fra at have en kamp med putning til at vi nu bare kan ligge vores datter, også falder hun selv i søvn – jep, fuldstændig drømme scenarie som alle forældre ønsker 😄 Og endnu en kæmpe sidegevinst, vi har en datter der ikke vågner op småforkølet hver dag fordi hun er blevet for kold af at sparke dynen af 🙏🏻
Jeg ville ønske vi havde kendt til dreambag før, for hold op det har været en bekymring med den dyne; blev den sparket af, endte den over hovedet, blev hun for kold hvis den blev sparket af osv osv. Især som helt lille havde det da været en stor bekymring mindre! Vi bruger den både inde og ude. Vores datter er et meget varmt barn, så vi har bare sommer udgaven, og det fungerer så fint.
Så alt i alt, rigtig tilfreds! Kan kun brok
Irena Colding

Kender du til Babyinstituttet?

Hvis ikke kan jeg klart anbefale dem.
De brænder for, at du og din baby får en god start med positive spor langt ind i fremtiden. Karen fra Babyinstituttet taler i videoen om søvn. Karen giver en yderst kompetent rådgivning og man kan mærke at hun virkelig brænder for at hjælpe. Dernæst er Karen glad for DreamBag ❤️og det er jeg jo selvfølgelige glade for.
Karen startede ikke med størrelse 1, men kendte først til DreamBag da hendes dreng skulle i en størrelse 2. Du kan se hele videoen fra Karen på Instagram @babyinstituttet

Vi købte to soveposer fra Dreambag til vores tvillinger på 8 mdr. De kravlede rundt hele natten i søvne og var nærmest umulige at putte fordi de væltede rundt i hinanden. Soveposerne har gjort putningerne meget lettere og mindsket nattekraveriet betydeligt. Og så har det gjort at de altid har den rigtige temperatur om natten og at man ikke skal bekymre sig om de sparker dynerne af. Så dejligt!! Poserne er super lækre og regulerer temperaturen godt. Det er smart at man kan lyne ærmer og hue af og på og åbne lynlåsen forneden, så de kan bruges både ude og inde.
For os har det særligt været til stor gavn at de også kan bruges indendørs om natten, for så kan selve det at blive puttet i soveposen være en fast del af putteritualet. Det virker meget beroligende på dem.
Elisabeth som ejer dreambag har givet verdens bedste service både ifb. med køb og efterfølgende rådgivning – jeg kan kun give en stor anbefaling herfra!
Ida Daneskov

Jeg har en pige, som ikke er så god til at finde ro og sove om natten. Hun sparker også dynen af og vågner derfor helt kold. Jeg havde prøvet meget og valgte til sidst at købe en Dreambag (min plan F, da jeg synes den var lidt dyr – men jeg kunne selvfølgelig også have lånt den først) og det har jeg aldrig fortrudt. Hun sover meget bedre, når hun bliver lagt i den, så den vil jeg helt sikkert anbefale til andre

Birgitte Rehn

Købte dreambag’en 1. November 2019 til min dreng og siden er den blevet en fast del af putterutinen. For os erstattede den tyngdeposen, selvom det ikke står på hjemmesiden, at den kan det. Vi havde længe ledt efter en pose, vores dreng kunne sove i, og den her rammer plet, da han ligger meget uroligt og sparker alt af. Materialerne er lækre, den er nem at skille ad og vaske, og så er den varm! Vi er så glade for den og med de aftaglige dele (hue, ærmer og luffer) er den bare brugbar til så mange forskellige situationer. Vil helt klart anbefale den, den er pengene værd.
Atrid Hegn Kjøller

Vi er simpelthen så glade for vores dreambag. Undre mig over hvordan vi har klaret os uden indtil nu.
Førhen var min søn altid afkølet om natten fordi han sparkede dynen af. Med dreambag er jeg ikke længere nervøs for dette da han altid holdes dejlig varm. Derudover er der alle sidegevinsterne ved dreambag, nemlig at han sover bedre, roligere og har været mindre forkølet  KAN VARMT ANBEFALES! 
Rikke Selmer

Min søn har altid været meget tryghedssøgende, sovet uroligt og haft svært ved at falde i søvn. Jeg købte en Dreambag til ham da han var 6mdr. Idag er han 8,5md og den har givet ham den ro og tryghed han manglede for at kunne gå ind i søvnen – idag falder han selv i søvn i sengen på et par minutter både dag og aften. Derudover giver det også mig en bedre søvn, da jeg ved at han ikke ligger og fryser!
Vil helt klart anbefale alle, hvis barn har svært ved at finde ro, at anskaffe sig en Dreambag!
Clara Mai Dalsgaard

Jeg har kun rosende ord til Dreambag.
Jeg er vild med at mit barn altid er pakket ordenligt ind til sin lur i barnevognen. Jeg bruger guidelines fra hjemmesiden til at finde ud af hvor meget tøj jeg giver på og ekstra tæppe ovenpå Dreambag’en og det hjælper mig meget i det omskiftelige danske vejr.
Jeg er glad for der er nem lynlås i begge ender og har købt ekstra ærmer med, så dragten passer min baby på kun 6 mdr og således kam vokse med Dreambag’en.
Det sidste plus er netop ærmerne, så mit barn kan bevære dem når hun sover og kan lægge sig med armene over hovedet, som hun elsker.
Elizabeth Vedel Tranberg

For just about two months now I’ve been testing the @dreambag.dk and I have to start with a disclaimer! My hopes were sky high, mainly due to me being extremely desperate for better sleep. For that very reason I was also incredibly disappointed, when Lill didn’t start sleeping through the night from one day to the next. When I was contacted and asked if I wanted to return it I instantly panicked. No! We needed it and there was no way we could be without it now! So I wrote back and said that I wanted to keep it, because even though it hadn’t fixed all of our sleep related issues, we wouldn’t want to be without it. Lill never wakes up with her quilt kicked off and freezing cold. It provides her with the same comfort as a hand would on her chest. It has become an undeniable part of Lill’s sleep routine and the thought of us being without it left me with dread and sweaty palms. So no, I wasn’t one of the lucky ones who suddenly had an all-night-sleeper, I still have a child who prefers to be little spoon all night long and no sleep bag can replace my slow steady heartbeat 💗 But I’ll take the BETTER sleep any day

Miriam Arent Thejl-Clayton

Fantastisk service. Og super godt produkt. Vi har haft nummer 1 sovepose og blev så glade for den, at vi også har købt nummer 2.

Kan klart anbefales

Lene Flarup Bonde

Super service og rigtigt fint produkt.
Firmaet kontaktede mig inden levering, da jeg havde havde bestilt en gammel model og den nye model var lidt smartere. Selve soveposen fungerer perfekt til vores barn. Vi har både sommer-ulddyne og vinter-dundyne.
Christoffer Stangerup

Soveposen er så fin og i høj kvalitet! Posen gør at min søn har nemmere ved at falde til ro og sove bedre, fordi han ikke kan fare rundt i sengen på samme måde. Der er fantastisk kundeservice og rigtig hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Carina Bækgaard Melgaard

Læs mange flere anmeldelser på facebook, trustpilot & Google